Autohuuto - yritysten välinen ajoneuvojen huutokauppa

Autohuuto on jo vuodesta 2004 asti toiminut yritysten välinen huutokauppa, jossa kaupanteko on nopeaa, selkeää ja vaivatonta. Autohuudossa toimii yrityksiä monelta eri toimialalta, ja sen kautta yritykset voivat ostaa sekä myydä ajoneuvoja koko Suomen alueella.

 

Autohuuto on ammattilaisten autokauppa - olipa tarpeenasi yritysautojen säännöllinen realisointi tai myyntivaraston täydentäminen.

Miksi Autohuuto?

Autohuuto on Suomen vanhin ja tunnetuin autojen verkkohuutokauppa. Nyt se on myös uusin: olemme uudistaneet koko palvelun. Ostajat ovat saaneet kattavat ja monipuoliset työkalut, joilla useammankin huutokaupan käyminen yhtäaikaisesti on vaivatonta. Myyjälle tarjoamme päivän parhaan tukkuhinnan lisäksi saumattomat myyntimahdollisuudet suoraan autokaupan GT-X-järjestelmästä tai yrityksen omasta järjestelmästä käsin.

Autohuudossa yhdistyvät vakiintuneet ostajat ja myyjät, ainutlaatuinen tarjonta, markkinoiden helpoimmat ja parhaat työkalut sekä lukuisia joka päivä päättyviä kohteita.

Kenelle?

Palvelu on toimialariippumaton ja sitä voivat käyttää kaikki yritykset:  autoliike, rahoituslaitos, taksiyritys, vartiointiliike, kotipalveluyritys, korjaamot tai vaikkapa teollisuuden toimija. Kun yrityksellä on omaa autokantaa ja haluat löytää vaivattoman tavan myydä, on Autohuuto oikea paikka myydä autosi. 

Palvelussa voit toimia joko Autohuuto tai Autohuuto Pro -käyttäjänä, riippuen yrityksesi toimialasta ja auton myynti- tai ostotarpeistasi.

  • Autohuuto -autoliikemyyjänä saat nopean kanavan myydä autosi eteenpäin tukkuostajille, joko kunnostettavaksi tai sellaisenaan käytettäväksi. Tarjoamme mutkattoman kanavan auton realisointiin.

  • Autohuuto Pro -myyjänä myyt autosi luotettavasti Suomen suurimmille autoliikkeille. Myynti tapahtuu palvelussamme vaivattomasti ja autosi ostetaan ammattiostajakunnan toimesta yritykseltäsi kuluttajamyyntiin.

Miten käytän palvelua?

Autohuudon käyttämiseksi tarvitset yrityksellesi tunnukset sekä ostolisenssin.

Valitse alta oikea palvelu: Autohuuto tai Autohuuto Pro. Tunnukset tilaat kätevästi suoraan alla olevista linkeistä.

Autohuuto

Merkkiautoliikkeiden valikoimaa yritysostajille, jotka ovat ennakkoperintärekisterissä.

Autohuuto Pro

Autorahoitusyhtiöiden ja valikoitujen suuryritysten kohteita yrityksille ja autoliikkeille, joiden päätoimialana on ajoneuvojen vähittäismyynti.

Myyjä

Voit tilata yritykselle tunnukset ja myyntilisenssin asiakaspalvelustamme. Tämän jälkeen pääset heti käyttämään Autohuutoa, ja voit hallita, ketkä yrityksessäsi saavat tehdä ilmoituksia Autohuutoon.

Ilmoitukset luodaan Autohuudon käyttöliittymästä tai GT-X-ohjelmistosta käsin. Voit myös integroida oman bisnesjärjestelmäsi suoraan Autohuutoon niin, että auton myynti onnistuu suoraan omasta järjestelmästäsi käsin.

Voit asettaa ilmoituksen julkaistavaksi heti tai myöhemmin. Autohuudossa huutokauppaa käydään pääsääntöisesti yhden, kahden tai kolmen bisnespäivän ajan ensimmäisestä huudosta lukien (lue tarkemmin -linkki alle).

Huutokaupan päätyttyä ilmoitus tulee kuitata heti. Samalla voit antaa palautteen kaupan kulusta.

Ostaja

Voit tilata yritykselle tunnukset ja ostolisenssin  yläpuolella olevista linkeistä. Tämän jälkeen pääset heti käyttämään Autohuutoa ja voit hallita, ketkä yrityksessäsi saavat tehdä huutoja Autohuudossa.

Autohuudossa näet tarjolla olevat ilmoitukset omalla listallaan. Voit jättää ilmoituksista yksittäisiä huutoja tai korotusautomaatteja. Korotusautomaatti pitää sinut johdossa minimikorotuksen sille asetettuun tarjouskattoon saakka.

Ensimmäinen huuto tehdään ilmoituksen omalta sivulta, mutta sen jälkeen voit jatkaa korottamista ja korotusautomaatin muokkaamista suoraan kohdelistalta käsin.

Saat ostamastasi autosta myös halutessasi kuljetustarjouksen. Voit myös antaa palautteen kaupan kulusta.

Koko osto- ja osallistumishistoriasi on seurattavissa palvelussa.